Website in ontwikkeling – Nog geen bestellingen mogelijk!

Zeer hoge klantentevredenheid

Geniet van een gratis levering vanaf 100,00 €

Steeds 14 dagen bedenktijd

Website in ontwikkeling, nog geen bestellingen mogelijk!

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

Welkom bij TVShop.be, een merk van LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV, gevestigd aan Steenweg 3/402, 3540 Herk-de-Stad, België, met BTW-nummer BE 1000.251.033, opgericht op 25-09-2023.

Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

CONTACTGEGEVENS

  • Bedrijfsnaam: LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV
  • Adres: Steenweg 3/402, 3540 Herk-de-Stad, België
  • BTW-nummer: BE 1000.251.033
  • Oprichtingsdatum: 25-09-2023
  • E-mail: info@tvshop.be
  • Telefoonnummer: +32 (0)000 00 00 00

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten die via de website TVShop.be tot stand komen tussen LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV en de klant.

2. Aanbiedingen en Prijzen

Alle aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden apart vermeld bij het afrekenproces.

3. Bestellingen en Overeenkomsten

Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een bestelling plaatst via onze website en deze door ons per e-mail wordt bevestigd. TVShop.be behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of aanvullende informatie op te vragen.

4. Levering

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1-7 werkdagen te leveren. Leveringen vinden plaats op het door u opgegeven adres. TVShop.be is niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door de vervoerder.

 

5. Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u contact met ons op te nemen via info@tvshop.be of +32 (0)000 00 00 00. De producten dienen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening.

6. Betaling

Betalingen dienen te worden voldaan via de op de website aangeboden betaalmethoden. Specifieke betaalgegevens worden tijdelijk blanco gelaten en zullen op een later tijdstip worden ingevuld.

7. Garantie

LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV biedt een garantie van 2 jaar op alle technische mankementen die ontstaan bij normaal gebruik van het product. Schades die binnen 2 maanden na levering worden gemeld, vallen onder de garantie. Na deze periode worden alleen technische mankementen behandeld die binnen de wettelijke garantieperiode van 2 jaar vallen.

8. Aansprakelijkheid

LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de producten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid van onze kant. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs van het product.

9. Privacy

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw bestelling en zullen niet aan derden worden verstrekt, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst.

10. Klachten

Als u een klacht heeft over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via info@tvshop.be of +32 (0)000 00 00 00. Wij streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een oplossing te bieden.

11. Toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen u en LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV is Belgisch recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in België.

12. Wijzigingen

LORE DISTRIBUTIECENTRUM NV behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zullen op de website worden gepubliceerd en zijn van toepassing vanaf het moment van publicatie.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via de bovenstaande contactgegevens.

Scroll naar boven