Website in ontwikkeling – Nog geen bestellingen mogelijk!

Zeer hoge klantentevredenheid

Geniet van een gratis levering vanaf 100,00 €

Steeds 14 dagen bedenktijd

Website in ontwikkeling, nog geen bestellingen mogelijk!

Prijsaanvraag

Voor prijsaanvragen kun je bij ons terecht voor snelle en betrouwbare service. Heb je een product of dienst waarvoor je een offerte wilt aanvragen? Volg de onderstaande stappen om een prijsaanvraag in te dienen en meer te weten te komen over het proces, inclusief mogelijke kortingen.

Veelgestelde vragen over prijsaanvragen

Offerte aanvraag

Om een offerte aan te vragen, stuur je simpelweg een mailtje naar info@multimediaglobal.be.

Belangrijke informatie:

Onderwerp: Offerte aanvraag

Bericht: Telefoon, Naam, Gewenste producten (product codes), hoeveelheden, etc..

Offerteaanvragen zijn welkom voor alle beschikbare producten. Houd er rekening mee dat offertes afhankelijk zijn van productbeschikbaarheid en de hoeveelheid producten die je nodig hebt.

Ja, afhankelijk van de producten en de hoeveelheden die je wilt aanschaffen, kunnen er speciale kortingen worden toegepast. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare kortingen.

Offerte ontvangen

Na het indienen van je offerteaanvraag per e-mail, zullen wij een gedetailleerde offerte opstellen en deze naar het door jou opgegeven e-mailadres verzenden. Zorg ervoor dat je jouw e-mailadres correct opgeeft om een vlotte afhandeling te garanderen.

Status offerteaanvraag

Voor updates over de status van je offerteaanvraag kun je contact opnemen met onze klantenservice via e-mail. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en updates te verstrekken waar nodig.

Status offerteaanvraag

Zakelijke klanten kunnen een op maat gemaakte offerte aanvragen die specifiek is afgestemd op de behoeften van hun bedrijf. Stuur ons een e-mail met je zakelijke vereisten, en ons verkoopteam zal een gespecialiseerde offerte voorbereiden en toesturen.

Offerteaanvraag
Scroll naar boven