Website in ontwikkeling – Nog geen bestellingen mogelijk!

Zeer hoge klantentevredenheid

Geniet van een gratis levering vanaf 100,00 €

Steeds 14 dagen bedenktijd

Website in ontwikkeling, nog geen bestellingen mogelijk!

Over E-TechWorld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LORE DISTRIBUTION CENTER NV

 Steenweg 3/402, 3540 Herk-de-Stad
KVK 000.000.000 • BTW BE1000.251.033
info@tvshop.be  •  Tel. (+32) 000 00 00 00

MAAK KENNIS MET ONS

OVER ONS

Bij E-techworld.be zijn we gepassioneerd over alles wat met televisie te maken heeft. Sinds onze oprichting in 2023 streven wij ernaar om onze klanten de nieuwste en beste technologieën te bieden op het gebied van tv’s en home entertainment. Ons team van experts staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte tv die past bij jouw behoeften en budget. We geloven in kwaliteit, service en klanttevredenheid, en dat is terug te zien in alles wat we doen.

Welkom bij E-techworld.be, de ultieme bestemming voor al je tv-wensen. In onze winkel vind je een breed assortiment aan tv’s van topmerken, variërend van de nieuwste OLED en QLED modellen tot betaalbare LED-tv’s. We bieden ook een uitgebreide selectie accessoires, zoals muurbeugels, afstandsbedieningen en geluidsapparatuur, om je kijkervaring compleet te maken. Onze showroom is ontworpen om je een hands-on ervaring te geven, zodat je de producten kunt zien, aanraken en testen voordat je een beslissing neemt.

ONZE WINKEL

ONZE SERVICE

Bij E-techworld.be staan we voor uitmuntende service. Ons deskundige team biedt persoonlijke begeleiding en advies bij de aankoop van je nieuwe tv. We begrijpen dat een tv een belangrijke investering is, daarom bieden we uitgebreide garanties en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Van levering en installatie tot ondersteuning na de verkoop, wij zorgen ervoor dat je een probleemloze en plezierige ervaring hebt. Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we zijn er om je te helpen!

Scroll naar boven